miercuri, 6 septembrie 2017

Merită să trăiești O VIAȚĂ CEREASCĂ PE PÃMÂNT!

Este ușor să trăiești o viață pământească (firească) pe pământ, dacă ești un om firesc. Pentru că pe pământ este mediul ei. Când ești înconjurat din toate părțile de oameni firești, este așa ușor să te comporți ca ei.

Va fi ușor să trăiești o viață cerească în cer, pentru că acolo, dacă vei ajunge, vei fi înconjurat numai de oameni cerești și nu vei mai fi ispitit.


Nu vei putea trăi o viață pământească în cer, pentru că „nimic întinat nu va intra în Împărăția lui Dumnezeu”.

Dar cel mai extraordinar lucru pe care merită să-l trăiești este să trăiești O VIAȚĂ CEREASCĂ PE PĂMÂNT!
-----------------------------------
Merită să lași lumea și poftele ei! Merită să întorci spatele plăcerilor lumii acesteia. Merită să te înfrânezi și să socotești ca pe un gunoi lucrurile pe care lumea pune atâta preț: bani, putere, distracții, confort.

Merită să lăsăm totul ca să experimentăm O VIAȚĂ CEREASCĂ PE PÃMÂNT! O viață sfântă, curată, plină de Duhul Sfânt în mijlocul întunericului păcatului și al destrăbălării acestei lumi. Așa cum a trăit Domnul Isus. NU VOM MAI AVEA ACEASTĂ ȘANSĂ ÎN CER!

Piedica principală rămâne LUMEA, SISTEMUL LUMESC CARE NE ÎNCONJOARĂ.

Prin LUCRURILE LUMII suntem asaltați în fiecare zi, cu scopul de a ni se umple mintea și inima cu ele, astfel încât să nu mai putem fi în părtășie strânsă cu Domnul nostru.

Pentru Numele lui Dumnezeu, frați și surori, să lăsăm lumea și lucrurile ei (să ne lepădăm de această epocă VIDEO care ne-a zăpăcit de tot) și să ne întoarcem SINGURI ÎN CĂMĂRUȚĂ CU DOMNUL, ÎN FAȚA BIBLIEI (nu a bibliei de pe telefonul mobil) și PE GENUNCHI ÎN ADORARE. Să ne întoarcem la locurile de rugăciune, acolo unde se cheamă Numele Domnului din inimi curate.

DOAMNE, AJUTĂ-NE!

DOAMNE, UMPLE-NE CU DUHUL TĂU CEL SFÂNT!

DOAMNE, DĂ PUTERE ROBILOR TĂI – CARE VOR ȘI CARE-ȚI CER LUCRUL ACESTA DINTR-O IMIMĂ CURATĂ – SĂ TRĂIASCĂ O VIAȚĂ CEREASCĂ PE PĂMÂNT!

AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu