miercuri, 7 iunie 2017

Mesaje care nu gâdilă urechea (fratele Radu Gavriluț)

Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor.

Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. (2 Timotei 4:3-4)

Dragi frați și surori, în aceste vremuri din urmă avem nevoie poate mai mult ca oricând de oameni ai lui Dumnezeu care să nu ne gâdile urechile cu mesaje ușoare, glume și lucruri neserioase (care să ne legene să adormim ca fecioarele neînțelepte).

La delăsarea care se vede astăzi în viețile noastre și ale familiilor noastre (multe din ele adormite cu telecomanda în mână sau cu mâna pe butonul de la mouse), ar trebui să ne rugăm să ne dea Domnul mesaje care să ne facă să nu mai dormim noaptea.

Recent, Dumnezeu mi-a scos în cale încă un slujitor al Lui pe care nu-l văd preocupat să gâdile urechile. Numele lui este Radu Gavriluț din Oradea. Din câte am aflat, conduce editura "Lampadarul de aur" și predică într-o serie de adunări libere de casă, prin toată țara.

Am pus la adresa de mai jos câteva din predicile lui:

Mai multe predici cu el găsiți pe situl:
(pe site găsiți și alți predicatori din bisericile de casă)

Azi dimineață, în drum spre servici, am ascultat predica cu titlul "Cine este robul acela credincios", și am constatat că, într-adevăr, suntem într-un mare pericol să adormim.

Versetele de la început avertizau că unii își vor întoarce urechea de la adevăr. De aceea, noi să căutăm să ascultăm vocea Duhului Sfânt care caută să ne țină treji.

Să ne trezim, frați și surori,
Să nu ne prindă somnul.
Căci au venit ai zilei zori,
Curând sosește Domnul!

Curând, curând, El va veni
Să-și ia mireasa sfântă,
Pe care o va-mpodobi
Cu haina cea de nuntă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu