luni, 18 ianuarie 2016


ATENȚIE - VORBEȘTE SATANA


De abia ieri am descoperit și eu videoclipul cu mesajul Papei Francisc realizat la începutul acestui an. Aproape că m-am frecat la ochi, nevenindu-mi să cred că lucrurile înaintează atât de repede spre apariția Antihristului. M-am mirat și de ce metode de tip videoclip publicitar apelează Papa pentru a-și răspândi ideile.



Domnul Isus Hristos ne-a avertizat că în zilele din urmă Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi. (Matei 24:11). Să nu ne lăsăm înșelați de zâmbetele joviale ale Papei, de glumele lui. Să nu ne lăsăm înșelați de aparența de sărăcie a Papei, care se vrea un urmaș al lui Francisc d'Assisi. În realitate, cel ce se declară „vicarul lui Hristos” stă la Vatican, în timp ce Isus Hristos a spus: „Vulpile au vizuini, şi păsările cerului au cuiburi; dar Fiul omului n-are unde-Şi odihni capul.” (Matei 8:20).
Să nu ne lăsăm înșelați, dragii mei. Există un singur mare adevăr: CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU: Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul. (Ioan 17:17) – și tot ceea ce spune Papa în acest videoclip nu are legătură cu Scriptura.


În cele ce urmează, cu albastru sunt cuvintele Papei din videoclip, iar cu negru sunt observațiile mele:

Majoritatea locuitorilor planetei se declară a fi credincioși.
Să comparăm această declarație a papei cu ceea ce spune Domnul Isus Hristos în Biblie.
În primul rând, Papa îi numește credincioși pe cei ce se declară credincioși. Dar Isus Hristos ne arată că nu oricine se declară credincios chiar și este:
  • Nu oricine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri. (Matei 7:21)
Cei mai mulți nu sunt credincioși nici măcar în religia lor. Cei mai mulți n-ar fi mântuiți nici în religia lor. Nu toți cei ce se declară budiști respectă învățătura lui Buddha, nu toți cei ce se declară evrei respectă Legea lui Moise, nu toți cei ce se declară creștini sunt ucenici ai lui Isus Hristos și ascultă de Cuvântul Lui, și așa mai departe...
În al doilea rând, Papa vorbește despre majoritatea pământenilor ca fiind credincioși. Într-adevăr, dacă te uiți în statistici, cei ce se declară creștini, musulmani, budiști sau hinduși sunt de ordinul miliardelor sau sutelor de milioane. Însă, spre deosebire de Papa, Domnul Isus a arătat cât se poate de clar că cei mântuiți vor fi puțini, nu mulți:
  • Cineva I-a zis: „Doamne, oare puţini sunt cei ce sunt pe calea mântuirii?” El le-a răspuns: „Nevoiţi-vă să intraţi pe uşa cea strâmtă. Căci vă spun că mulţi vor căuta să intre, şi nu vor putea. (Luca 13:23-24)
Întotdeauna se găsesc puțini care să vrea să renunțe la păcatele și poftele lor ca să trăiască o viață de sfințenie. Întotdeauna sunt puțini cei care vor să renunțe la voia lor, ca să se supună voii lui Dumnezeu pentru viața lor.
Dacă Domnul Isus ar veni acum pe Pământ, ar spune ce a spus și acum 2000 de ani: „Pocăiți-vă!” El n-ar spune că majoritatea locuitorilor Pământului sunt credincioși, ci că majoritatea trăiesc departe de Dumnezeu, în pofte și păcate de tot felul, și că sfârșitul lor va fi pierzarea veșnică în iad. Dacă Domnul Isus S-ar așeza la o tribună de pe care să-L vadă toți locuitorii planetei – așa cum îl văd oamenii pe Papa Francisc pe internet – ne-ar spune fără ocolișuri: „Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află. (Matei 7:13-14)

Aceasta trebuie să conducă la un dialog între religii. Nu trebuie să încetăm să ne rugăm pentru aceasta și să colaborăm cu cei care gândesc diferit de noi.
Ce dialog între religii au inițiat Domnul Isus și apostolii? Îi vedeți pe apostoli vrând să colaboreze cu religiile păgâne ale vremii lor? Urmașii Domnului Isus au răspândit în toată lumea Evanghelia (vestea bună a) Jertfei Domnului Isus Hristos pentru păcatele noastre. Urmașii Domnului Isus Hristos n-au avut dialoguri cu religiile păgâne ale vremii. Ei i-au convertit pe păgâni sau au fost prigoniți și omorâți de către aceștia.
Da, trebuie să trăim în pace cu toți oamenii, și fiecare să-și poată declara credința lui fără teama de a fi batjocorit sau omorât. Creștinii adevărați sunt împotriva războaielor religioase, a urii religioase. Cruciadele și inchiziția nu au avut nicio legătură cu Domnul Isus Hristos, și au adus pete rușinoase pentru creștinătate. Dar nu există dialog între religii, în vederea unei mântuiri comune. Nu facem decât să ne înșelăm atât pe noi înșine, cât și pe alții. Și înșelarea produce paguba cea mai mare: pierzarea veșnică.

Mă încred în Buddha! (femeie budistă)
Cred în Dumnezeu! (evreu)
Cred în Isus Cristos! (preot catolic)
Cred în Dumnezeu-Alah! (musulman)
Mulți gândesc diferit, simt diferit, Îl caută sau Îl întâlnesc pe Dumnezeu în moduri diferite.
Diavolul este numit „Tatăl minciunii” (Ioan 8:44). Aceasta este una dintre minciunile cele mai mari servite omenirii. Pur și simplu nu există moduri diferite de a-L întâlni pe Dumnezeu. Cine Îl caută cu inima inima sinceră pe Dumnezeu, va fi condus de Duhul Sfânt la pocăință și la credința în Isus Hristos și jertfa Lui de pe cruce: sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţeşte de orice păcat.” (Ioan 6:37)
Nu există un alt mod de a ne fi iertate păcatele decât prin sângele Domnului Isus Hristos, care ne-a iubit și S-a jertfit pentru noi:
  • Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. (Ioan 14:6)
  • În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” (Faptele apostolilor 4:12)
  • Tot ce-Mi dă Tatăl va ajunge la Mine; şi pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară: (Ioan 6:37)
  • Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine însuşi ca preţ de răscumpărare pentru toţi; faptul acesta trebuia adeverit la vremea cuvenită. (1 Timotei 2:5-6)
Nu poate exista dialog între religii în problema mântuirii. Creștinii cred că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat; că este neapărat necesară pocăința și credința în Isus Hristos pentru a fi mântuiți (salvați) de judecată păcătoșilor și de iad. Ei Îl iubesc pe Isus Hristos din toată inima lor, cu toată ființa lor. Budiștii cred că se vor reîncarna, deci n-au nevoie de pocăință și credința în Isus Hristos. Musulmanii cred în Mahomed, și nu cred că Isus este Dumnezeu. Evreii nu cred că Isus este Fiul lui Dumnezeu. Cum ar putea aceste religii să dialogheze?

Acum câțiva ani, Dumnezeu mi-a arătat imposibilitatea existenței mai multor căi spre Dumnezeu. Același Dumnezeu nu putea să conceapă patru sau mai multe moduri de a te mântui. Adică:
să le spună musulmanilor: „Voi, musulmanilor, ca să fiți mântuiți trebuie să credeți în Mahomed și în Coran.”
să le spună budiștilor: „Voi, budiștilor, ca să vă mântuiți trebuie să țineți învățăturile lui Buddha și să vă reîncarnați de mai multe ori, până veți ajunge la desăvârșire.”
să le spună evreilor: „Voi, evreilor, trebuie să credeți în Legea lui Moise și să-L așteptați pe Mesia.”
să le spună creștinilor: „Iar pentru voi, creștinilor, am dat la moarte tot ce am avut mai scump, și anume pe Fiul Meu, Isus Hristos, ca voi să fiți iertați prin jertfa Lui și să fiți mântuiți.”
Așa ceva nu se poate. Nu există mai multe căi spre Dumnezeu. Există doar una: Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. (Ioan 14:6)

În videoclip, niște budiști tibetani îi oferă cadou papei o statuie cu Buddha. Papa e de-a dreptul încântat. Dacă ar fost Domnul Isus le-ar fi spus:
  • Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El. Oricine crede în El nu este judecat; dar cine nu crede a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. (Ioan 3:16-18)
  • Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică. (Ioan 6:47)
  • Cine crede în Fiul are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.” (Ioan 3:36)
Dacă ar fi fost apostolii, le-ar fi spus:
  • Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine are pe Fiul are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viaţa. V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:11-13)
Dacă lumea nu poate fi mântuită decât „prin El (Isus Hristos)”, dacă cine nu crede în Fiul „nu va vedea viața (veșnică)” și dacă Cine are pe Fiul are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viaţa.”, atunci despre ce dialog poate fi vorba? Ce rost au dialogurile religioase între religiile lumii, dacă acestea nu duc la viața veșnică?

În această multitudine, în această paletă de religii, este o singură certitudine pe care o avem pentru toți: SUNTEM CU TOȚII COPIII LUI DUMNEZEU!
Incredibil! Două mii de ani biserica catolică a susținut dogma „în afara bisericii catolice nu este mântuire” (care oricum este o dogmă greșită, deoarece Domnul Isus spune «Cine crede în Mine (nu într-o biserică) are viața veșnică» (Ioan 6:47), iar acum, dintr-odată „suntem cu toții – și cei ce se închină la Buddha, și cei ce se închină la Allah, și cei ce se închină la Yehova, și cei ce se închină la Isus Hristos – copiii lui Dumnezeu.”
Și Papa numește această declarație – SUNTEM CU TOȚII COPIII LUI DUMNEZEU! ca fiind „O CERTITUDINE”.
O așa afirmație merită un răspuns pe măsură: „Înapoia mea Satano!”. Numai Satana – care dorește pierderea sufletelor – poate să-i asigure pe majoritatea locuitorilor planetei (care trăiesc în pofte, în păcate și în neascultare de Cuvântul și Voia lui Dumnezeu) că sunt copiii lui Dumnezeu care vor merge în viața veșnică.”

Cred în dragoste! ( femeie budistă)
Cred în dragoste! (evreu)
Cred în dragoste! (musulman)
Cred în dragoste! (preot catolic)
Minciuna „dragostei” este și va fi mult folosită de Satana în vremurile din urmă. Dar dragostea nu este doar un sentiment, și cu atât mai puțin o lozincă. Conform Bibliei, dragostea lui Dumnezeu s-a manifestat nu prin vorbe, ci prin fapte. Și fapta care dovedește dragostea de necuprins a lui Dumnezeu pentru oameni este JERTFA FIULUI SĂU ISUS HRISTOS, care S-a dat pe Sine Însuși la moarte în locul nostru, plătind cu viața lui păcatele noastre, ale tuturor. ACEASTA ESTE DRAGOSTEA!
  • Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi. (Ioan 15:13)
  • Preaiubiţilor, să ne iubim unii pe alţii; căci dragostea este de la Dumnezeu. Şi oricine iubeşte este născut din Dumnezeu şi cunoaşte pe Dumnezeu. Cine nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste. Dragostea lui Dumnezeu faţă de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El. Şi dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi şi a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre. Preaiubiţilor, dacă astfel ne-a iubit Dumnezeu pe noi, trebuie să ne iubim şi noi unii pe alţii. (1 Ioan 4:7-11)
Îmi pare rău s-o spun, dar cei din videoclip nu știu ce afirmă. Sunt doar așa, niște lozinci. Dacă le-ai spune celor din videoclip ce înseamnă dragostea, nu știu dacă ar mai declara „Cred în dragoste!” Pentru că ar însemna să spună cu toții „Cred în Isus Hristos!”, pentru că jertfa Domnului Isus este expresia supremă a dragostei.

Am încredere că veți răspândi intenția mea de rugăciune pentru această lună: „Ca dialogul sincer dintre bărbați și femei de religii diferite să aducă roade de pace și dreptate” !
Încă o dată: „NU EXISTĂ RELIGII DIFERITE!”. Pentru că „religie” înseamnă a reface legătura omului cu Dumnezeu, a-l lega pe om de Dumnezeu. Și există doar o singură cale prin care omul se poate împăca cu Dumnezeu: Isus Hristos. Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. (Ioan 14:6)
Orice biserică care caută să refacă relația omului cu Dumnezeu prin jertfa Domnului Isus Hristos, și să-l conducă apoi pe cel credincios pe o cale a unei vieți sfinte, despărțite cu totul de păcatele lumii, este o casă a lui Dumnezeu, o biserică a Dumnezeului Celui viu, Stâlpul și Temelia adevărului (1Timotei 3:15). Orice altă biserică, care nu urmărește aceste lucruri, este „o sinagogă a Satanei” (Apocalipsa  2:9; 3:9)

Am încredere în rugăciunile voastre!
Vă întreb: cam cum ne-am putea închipui noi că Duhul Sfânt s-ar putea ruga prin gura adevăraților credincioși pentru colaborarea religiilor, ca în imaginea de mai jos?
Niciodată!

MESAJUL DIAVOLULUI
Judecați voi înșivă. Al cui este mesajul acesta al Papei, care s-ar putea parafraza astfel: „Dragi oameni ai planetei, indiferent de ce religie sunteți, nu aveți nevoie de pocăință și de credința în jertfa Domnului Isus Hristos. Faptul că faceți parte dintr-o religie vă este de ajuns. Vă rog să nu uitați că toți, îndiferent de religie, indiferent în cine credeți, indiferent pe cine urmați, indiferent ce carte de căpătâi aveți, indiferent de felul în care trăiți, sunteți cu toții copiii lui Dumnezeu.”

MESAJUL LUI DUMNEZEU
Și comparați cu mesajul Domnului Isus:
Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape.” (Matei 4:17) „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” (Ioan 3:16) „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.” (Ioan 14:6) „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.” (Ioan 8:12)
„Nu oricine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri. (Matei 7:21) Nevoiţi-vă să intraţi pe uşa cea strâmtă. Căci vă spun că mulţi vor căuta să intre, şi nu vor putea. (Luca 13:23-24) Eu vă spun: ... dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel. (Luca 13:3)

Un comentariu:

  1. Viclenia la acest iezuit de papå, este cunoscutå chiar de la inceput!
    Domnul nostru Glorios Isus Cristos vine curånd!

    Multumiri pentru poståri(pentru noi sunt adevårate oaze)Domnul så vå binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere